» Out in the wood

   
 

» Rida

Det är så kul att jag får chansen att rida när jag nu själv inte har en ridhäst! Kusinernas fjordingar! :)
 
 

» Min fina pärla

Fighter fick lite träning idag. Han va så otroligt duktig på allt. Först hoppade vi lite, sedan tömkörde jag, sedan på med vangen och dra dem efter dej lite. Inga problem med något av det vi gjorde, dock så va han lite småseg med vagnen efter sej. Prövade hackamooret för första gången och han hade inga problem med det heller. Det är dock lite för stort på honom så jag kommer antagligen köra med bett nästa gång. 
 

» I got so much chicks.

Lite sommarbilder är aldrig fel!
 
 
 
 

» Min gamla blogg

Ush, tittade in på min gamla blogg zangria.blogg.se och insåg hurmycket ångst det fanns där. Det va över ett år sedan jag bloggade där och redan då va de så mycket strul med Z. Ville så gärna hitta en fodervärd åt henne, ville inte hitta en fodervärd åt henne, ville att allt skulle funka. Är så grymt stolt över mej själv som faktist vågade trotsa mej och faktist lämna ut henne på foder. Kunde inte gjort något bättre då Z och jag inte alls kom överens från ryggen. Min älskade tjej. 
 
 

» Vart är inspirationen?

Vet inte vad som hänt med mej! Förut så kunde jag göra något och bara "måste ta en bild till bloggen" och typ tänkte igenom vad jag skulle skriva osv. Nu har jag ingen inspiration eller ork känns det som. Bloggen går verligen neråt. Finns det något speciellt ni vill se för bilder eller texter? Kommentera!
 
I allafall började gårdagens träning med Larsse sämst och slutade super! Började bara som vanligt från marken, han va så otroligt okonsentrerad och total-ignorerade mej. Blev väldigt frustrerad och tänkte gå in, men i stället så hoppade jag upp på honom i halsring. Det va ca 4 år sedan som jag red honom kontinuerligt och är ju såklart väldigt för lång. Men väger inte allt för mycket för att han ska "må dåligt" av det. Han tyckte att det va såååå kul, och jag också! Red ute i trädgården, han lyssnade på allt, gå på volt och skänkelvikning. Blev så förvånad och stolt! Ska be mamma fota oss lite när jag rider honom i halsring. 
Önskar så grymt att Larsse var större. <3
 
   
 
 

» 15år

 
 

» Drömhäst - Skáti frá Skáney

Inriktning: Allround  -  Typ: Islandshästar  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 1998  
Namn: Skáti frá Skáney  Pris:  195 000 kr
Skáti frá Skáney
IS1998135815

e. Heiðar frá Meðalfelli
u. Skutla frá Skáney

Skáti är en topp fyrgångsvalack med massor av ut strålning och aktion !
Han är en mycket välmeriterad tävlingshäst, Skáti har fått som högst 7.30 i T1 och 7.40 i V1.
Han har bra vilja och är mycket välriden. Det är en fröjd att få rida Skáti.
TOPP tävlingshäst för den satsande ryttaren !
Skáti står i Norge.

Pris : Kontakta oss för mer information !

Video : http://www.youtube.com/watch?v=Rj_NULIjzNw
 
Hitta annonsen häääär!
   
 
   

» Bra dag!

Hade verkligen inte behövt oroa mej så mycket över idag, för allt gick jättebra! Hade fysikförhör, vilket jag inte trodde att jag skulle kunna, men det gick riktigt bra! Är även klar med både engelskainlämningsuppgiften och SO inlämnngsuppgiften! Nu ska jag ha ett välförkänt lov, behöööööver verkligen det, har varit så galet trött och nervös för allt. Nu ska jag vila, imorgon fyller ju jag år! Efter det åker vi till småland till stäkten! :D
Rörigt inlägg!
 

» Men jag saknar dej

Zangria börjar sjunka in nu. Dom har satt upp en bild på Zangria på deras hemsida. Börjar verkligen inse att hon kanske aldrig kommer hem igen.. Hon komer verkligen alltid vara den finaste hästen enligt mej. <3
Bilden är från nyckelbys hemsida. 
 

» Pluffen

   
 
 

» Min fina gubbe

 

» Skolfoto

Fick titta på mina skolfoton idag (sega vi är höhö). Blev nöjd med en bild (Suck) men kan inte riktigt välja bakgrund. Vilken tycker ni? 
 
       
 
      

» Utvärdering prao

 
Måndag-Tisdag har jag varit på prao på vetrinärstationen. Det har varit otroligt kul och lärorikt, och jag skulle utan problem kunna vara där ett par dagar till. 
Första dagen var det en hund som skulle få bort tandsten och få några tänder utdragna. Sedan hade vi en schäfer som skulle ha en sporre bortopererad. Och så har vi städa innan och efter såklart. 
Andra dagen var det en lite mer händelser; en hund som skulle få sina klor klippta, en mops som hade kissproblem, två kastreringar av en kanin och en hund. Även en hund som hade öronproblem. Har fått hålla på med massor otroliga djur och träffat en hel del trevliga människor. 
 
   
 
   
 

» I'm a loser

"I'm not afraid to be called a loser because I can accept that's what I am. But I am afraid of turning my back on something that actually made me happy for the first time in my sorry life." - Finn Hudson från glee
 
   
 
 

» Man blir ju tårögd

Efter en stressig skoldag med massor jobbiga inlämningsuppgifter och prov loggar man in på bloggen och får en komentar som det här. Nära på att börja gråta kan man ju lugnt säga i allafall. Tack för att det finns otroliga människor som sånna här. <3
 
 

» This is us

Gud vad jag är tacksam för mina underbara hästar. Igår satte jag efter mycket träning fast vagnen bakom Bossen utan en enda reaktion. Han va så otroligt duktig och konsentrerad, aldrig hade jag trott att det skulle gå såhär bra med mina små killar. Är så glad att dom litar på mej på det sättet som dom gör samtidigt som jag är riktigt stolt över vad vi faktist klarat tillsammans. 
 
När jag för första gången åkte till stuteri Lönnshult trodde jag verkligen inte att jag skulle kunna hitta hästar som mina. Dom betyder verkligen mer för mej än vad jag kan förklara, och att veta att dom verkligen trivs och vill vara med mej gör mej nästan tårögd. Känslan jag har när jag myser, tränar och tillbringar min tid med dom är ren lycka, och det är svårt att hitta något som gör en så glad att man inte har tid att vara ledsen, varje dag, är helt otroligt. Jag känner, och kände direkt från i början att vi tre faktist kan bli duktiga. På den korta tiden som jag har varit ägare på mina prinsar har framför allt jag lärt mej så otroligt mycket. Dom förändrade helt och hållet min syn på hästar och på allmänt tänk. 
 
Jag vet att det låter jättecheesy men dom är verkligen mina lyckopiller, och jag känner verkligen att jag har hittat helt rätt.
 
 
 

» Såhär är det

Det kommer bli svårt för mej att hålla igång bloggen varje dag, vilket ni säkert redan har märkt. Kommer inte få tillgång till dator 2-3 dagar i veckan varje vecka nu, men kommer lägga ner så mycket jag kan för att hinna blogga resten av veckan i allafall! :) 
 
 
 

» Bilder med Malin och Kristin

Lite träningsbilder från när Malin och Kristin va här!
 
        
 

» Träffat Zangria

Skrivet i Torsdags.
Idag åkte pappa och jag och hälsade på Zangria för första gången sedan hon åkte till Nyckelby. Va riktigt nervös innan, visste ju inte hur jag skulle känna när jag träffade henne. När vi kom fram till henne i hagen va jag otroligt nära på att börja gråta. Hon ser ut att må så bra och såg jätteglad ut. Bor i en hagen med säker 15-20 mer hästar. Gick fram till henne och klappade och kramade henne massor, har inte insett hur mycket jag saknat henne tills nu. <3 känns så lustigt att se henne där lixom, kan inte riktigt förklara. 
 
Men jag är så glad att hon har det bra, min underbara flicka. <3
 
 
 
 

» Inspiration

 

» Fanbild till Sofie ;)

Testade lite nytt och blev ganska nöjd med resultatet. 
 
 

» Skyfall

 
 

» Men filmen börjar om på nytt

Har inte bloggat på ett par dagar då pappa har haft datorn. Har tränat småhästarna ganska mycket på senaste tiden. Både löst i hagen och på kvällarna i stallet. Dom har utvecklats så grymt mycket i mentalträningen. Övar med höpåsar, spö, vanliga påsar, hinkar och andra grejjor man hittar i stallet. 
För Fighter tränar jag att få upp hans självförtroende. Tex att han ska gå fram till saker som han är rädd för och belönas för det. Har funkat riktigt bra. 
Bossen tränar jag mer för att få bort hans bakskygghet. Resultatet har varit enormt, och jag har till och med prövat att dra vagnen bakom honom en gång, vilket aldrig skulle ha funkat för 2 veckor sedan. 
Just nu håller jag på att skicka de sista bilderna till Sofie från våran photoshoot.
 
 

» Något jag blir glad av #1

Mashup musik! Älskar verkligen när låtar blandas in tillsammans till "nya" låtar. Så länga det är bra gjorda mashup så kan jag lyssna på de hur många gånger som helst. 
 

» Dagens planer

Idag planerar jag att ta en körtur med Larsse, kan inte bestämma mej om jag ska köra lite dressyr i hagen, bara ta en tur ut i skogen eller ha konditionsträning i kohagen. Är bara sugen på att göra något annorlunda. 
 
    
 
 

» wild

   

» Fotodag med Sofie!

Har fotat massor bilder med Sofie idag! Blev en hel del bra bilder faktist, så är riktigt nöjd! Fick även prova på att rida Sofies hästar Aska och Vinka. Är helt förälskad i Vinka, vilken häst alltså! Fick en riktig "aha" upplevelse när jag red henne, kände hur saker faktist skulle kännas och gå till! Fick även se när Sofie red, och jag måste säga att hon helt klart är en av de bästa ryttarna jag sätt i våran ålder. Inte så lustigt att det går så bra för dom! :) Sofie hittar ni här! 
 
Aska är fuxponnyn och Gunvald är den prickiga! 
 
     
 
 
 
 

» Höstfoto

Igår fotade jag syster i det fina höstfärgerna. Imorgon blir det att åka hem till Sofie och fota henne och hennes fina hästar i bland löven. :)
 
    
 
 
    
 
 
 

» Dagens kvällstur!

Körde en liten kvällstur med Larsse och Bossen idag. Dt blev ingen långtur eftersom dom va så sjukt spökiga och hoppade runt hela tiden. Så körde runt vid sommarstugorna lite och sedan hem. 
 
    
 

» Z hos sin fodervärd

I söndags åkte då Z till sin fodervärd, och allt gick superbra. Hon va så duktig och lugn, och jag hade verkligen en bra känsla i magen. Klart att jag saknar henne men det känns ändå otroligt bra
 
 
 
Sedan hon åkte har jag hårdkört Larsse varje dag. Har gått superbra, hans kondition har blivigt så mycket bättre och han har redan blivigt bättre i hullet. Prövade också något nytt för ett par dagar sedan, nämligen lite maratonkörning. Hade hackamooret på Larssi för första gången och det gick problemfritt. Gubben va riktigt taggad och va jätteframåt i galoppen.