» Fighterdusch och barbackahoppning

Duschade Fighter för första gången idag. Inget han gillade, men gick faktist mer problemfritt än vad jag hade trott. Han va helt okej lugn, lite nervig ibland. Tvättade även manen och svansen med schampoo, den blev så len <3. Efteråt gick vi runt och torkade i solen, han va även jääätteduktig på att kliva upp på saker! Prövade för första gången att kliva upp på en stor sten, och jag menar stoor, igentligen för stor för att hålla balansen, men han va så duktig och "stegrade" upp på den! (första gången han hoppar upp på något!) Raspade även hans hovar.
Söt är han i varje fall!
Johanna hade även idag ett litet hopp-pass, fast idag barbacka. Gick helt ok, ganska stelt och segt i början, men när det kommer till själva hoppningen taggar Z till. En galen hopp-ponny... Vi behöver dock träna på att rida rakt efter hindret, och att inte sluta rida när jag landat (vilket jag lätt gör)
 
 
 

» Kvällsmotion!

 

» Mys vid kanalen

 
 
 

» Gårdagens hoppning

I går va Johanna här och hon hade ett litet bomarbete/hopp-pass för mej och Z. Gick så galet bra! Hon dampade två små gånger på hela passet, men det va inget "dumt" utan mer för att hon tyckte att det va jobbigt att jobba. Började med raka cavalettibomar, men sedan gjorde vi upphöjda bommar på böjt spår - svårt i böjan men gick super i slutet. Är ganska fövånad över att Z är så duktig på cavaletti eftersom hon är ganska klumpig i vanliga fall. ;)
Efter det prövade vi faktist galoppbommar för första gången! Blev ganska nervös eftersom ja va säker på att vi skulle snubbla, men det gick också! 
Johanna byggde upp tre stundhinder och ojj, hade inte hoppat stuts med Z på mycket mer än ett år. Blev sjukt nervös och va säker på att vi skulle krasha in i hinderna. Men som vanligt överraskar Z mej, och bara flöt på utan att va minsta jobbig och öronen klistrade frammåt. Hopphästen är vad jag har! 
I slutet hoppade vi ett kombirnation på lite småhinder, och då gick det också super. Va så glad efteråt att jag nästan grät, så grymt roligt va det! Johanna filmade även lite, så kanske slänger upp ett par filmer senare. 
Ursäkta min sits som är en katastrof ibland.. 
 
 
 
 

» Målat

Har seriöstinte målat på tre månader nu, så igår natt tog jag tag i det. Blev en akademisk häst, ganska mycket kladd, men det är roligt med färg! 

» Min häst hatar mej

Bossen är inte glad på mej just nu. Köpte ett nytt träns på rean idag, och när jag prövade det gav han mej "jag hater dej mamma" blicken. punkt punkt punkt
Först satte jag bara på ett bett och prövade de - typ alldeles förstort - ,sedan ungefär 100 hål och 2 rullningar senare (han kom på en ny taktik att rulla för att försöka få av sej tränset...) satt det superbra. 
Är inget fan av det tränset igentligen, men det va på rean så Agnes kände att hon ville ha det. Fick sådan ångest inne på hööks, allt det jag hade tänkt köpa va slut, ridbyxorna, lindorna, schabraket, allt D: Men hittade fultränset så är ganska glad ändå. 
Första bilden är från innan jag gjort mer hål på det, för stoooort.
Andra är på hur det såg ut när det va klart! Satt faktist ganska fint på honom i allafall! :3 Min Boss <3
 
 
 

» Gårdagen

Glömde blogga igår då jag va så trött, men det kommer idag. Gick upp ganska sent, och red en sväng på Z på eftermiddagen. Red bort till skogen på andra sidan stora vägen. Klättrade först lite i sandtaget och efter det blev det  hoppning i skogen. Själva hoppningen går ju nästan alltid bra, men det är resten av själva ridningen som lixom bara funkar, inte "går bra". Det känns verkligen som om Z och jag skulle behöva hitta på något nytt.
 
För ett par dagar sedan bestämde jag mej för att börja träna från marken igen. För ungefär 2 år sedan tränade jag nästan bara från marken med henne, hon va som en hund och följde en helatiden. Det är stor skillnad nu då vi inte alls har kvar vårat band som förr. Är väldigt ledsen för det, men vet inte hur jag ska ta upp det igen. 
Älskade flicka, vi tar oss ut ur det här.<3
 
Något komiskt som hände va att vi gick vilse i skogen. Eller man kan knappt kalla det skog eftersom den är så liten, men nu vet jag att man kan gå vilse i den i allafall. Hade hoppat över diket och skulle gå hem genom skogen som vanligt när jag upptäckte att jag inte kände igen mej i huvud taget haha.. Gick runt i en halvtimme utan att hitta tillbaka, men till sist hittde jag ett stooort dike, så det va ända utvägen.. Så tillslut hittade en trött häst och en panikslagen Agnes hem! 
På kvällen gick hela familjen ner till vattnet och åt kex med mjukost. Det va verkligen supermysigt, jag skulle igentligen bada men det blåste så mycket, så det blev inget med det. kraaaam
 
 

» Fighter in da house

 

» oherregud

Blev otroligt glad när jag loggade in på mailen idag. Hade vunnit på silentvoices bloggtävling! Blev helt gråtfärdig när jag läste på deras blogg, dom är bland mina största förebilder och dom hade skrivit så fint på bloggen.. :') Hela familjen kom och va tvungen att läsa haha! Elina blev heelt till sej.. 
  
 
Har dock mycket beslutsångest om vilket mobilskinn jag ska välja, har så många bilder som jag tycker om.. 
Gjorde lite förslag, vilket tyckte ni blev finast?
 

» Stubbman?

Skulle jag våga klippa stubbman på Zangria? Har varit tagg på det väldigt länge, men inte vågat. Just nu har hon vanlig kort "dressyrman" som jag börjat tröttna på. Stor faktist att hon skulle passa ganska bra med det eftersom hon har ganska naturligt tjock och "hård" man.
 
 

» I Love You

 

» Midsommmarbilder! Del 2

 

» Selfie

 
 
 
 
 

» Lite midsommarbilder! del ett

 
Alla bilder är fotade av mej.

» Bossen lärt sej!

Bossen lärde sej  stegra idag, bara sådär. Har aldrig tränat på det innan.. satt i hagen och tränade spagat och spansk skritt med honom, sen lite random prövade jag stegrakomandot på de sättet jag gör för larsse och fighter och han tittade på mej, och sedan reste han sej, typ 40 cm eller något.. chockad Agnes... 

Bossen brukar ju stå brevid Fighter/Larsse när jag ber dom stegra, så tror ni han kan ha förstått komandot på så sätt? För jag tycker att det är jättelustigt, har inte tränat stegra med Boss innan och nu bara kan han på samma sätt som de andra..
Duktig är han i varje fall!

» Drömhingstar

Vi här i familjen har lovat att om vi köper en till häst (minishettis såklart) så ska det var ett sto, som vi kan ta föl på. (drömmer mej bort) Detta är mina  favoritshetlandshingstar! 
 

 
 
Foto: Frida Erixon                         Foto: Stuteri axtorp
Leandro v.St. Brammelo RS 530 
E: Goldwin v. Wegdam U: Gladyss v.st. Brammelo
86cm f.1996 Brun
Från stuteri Axtorp, men står nu på station på stuteri lönnshult, där Fighter och Bossen är uppfödd. Sist jag var på lönnshult fick jag träffa honom, och han är så otroligt vacker och trevlig! Jättelugn och snäll, och tagel nere vid knäna. Fick se lite avkommor från honom och de var också otroligt fina!
Hitta honom här och här .
 
 
Foto: Stuteri Midgår  
Skäpperöds Ulan RS 459
E: Skäpperöds Hector RS 281 M: Ivonne v Laarbeek RS 3441
81cm f.2000 Brunblack
Från stuteri spektra. 
Hitta honom här.
 
 
Foto: Stall Mjälkärr
I Learned from the best RS 439
E: Touch of gold RS 360 U: Wolly Winning Face RS 4535
84cm f.2001 Fux
Från Stall Mjälkärr
Är på samma stuteri som Bossens och Fighters pappa finns.
Hitta honom här.
 
 
Foto: Stall Mjälkärr 
Design To Make A Difference RS 448
E: Let's Try Again RS 375 U: Wolly Winning Face RS 4535
83cm f.2002 Svartskimmel.
Från Stall Mjälkärr
Bossen och Fighters halvbror.
Är på samma stuteri som Bossens och Fighters pappa finns.
Hitta honom här.
 
  
 Foto: Stall Mjälkärr
Let's Try Again RS 375
E: Allright v spuitjesdom U: Bianca La Chica Caballo
79cm f.1997 Brunskimmel
Från stall Mjälkärr
Bossens och Fighters pappa!
Hitta honom här.
 

» Lite instagrambilder :)

 

» Glad midsommar! hashtag mainstream

Så tråkigt  är det att höra det där. Glad midsommar, som om det är något att fira.. Haha, nejdå jag ska inte vara bitter nu, men vädret är inte på topp. Som vanligt; ingen midsommar utan regn och blåst. 
 
 
 

» värme

Det va länge sedan det va såhär varmt känns det som! Hade igentligen inte tänkt rida, men det blev ett lugnt hopppass med mycket skritt. Z va helt genomsvett på grund av värmen stackarn. Passet gick sådär, prövade pellhamet igen vilket hon inte tyckte om. Hon hoppade runt en del ocg mot hindrena drog hon upp huvudet och skenade, vilket hon aldrig gör annars.  Funderar starkt på att sälja det då jag bara köpte det för att pröva. Kommer inte använda det mycket mer helt enkelt. 
 
 
 
Efteråt gick hela familjen ner till vattnet; pappa på cykel, ja på Z och mamma och Elina på marken. Gick ner och badade med Z. Först stog hon bara och skvätte vatten, hon ääälskar att bada, sedan gick vi ner mer och mer. Vågade dock inte gå ner tillräkligt djupt för att simma, för hade westerntränset, och tyglarna till dom blir så fruktansvärt hala, så om hon skulle bestämma sej för att simma iväg skulle jag inte ha en chans haha... 
Solen va helt otroligt fin, vädret supervarmt, nu är det sommar äntligen!
 
 

» mina hästar är ej i topptrim

Dog lite sammtidigt som jag redigeradebilderna. Mina tjocka hästar haha <3
 

» Bantning för Fighter

Fighter är inte i så jättebra form just nu, vääldigt rund om magen samtidigt som han inte fäller pälsen så bra, funderar på att ge honom B-vitamin tillskott. Men nu ska han fårdtränas haha! Han ska få simma och följa med Larsse på turer så ofta jag kan! Tänker ta en längre tur med båda lite senare idag redan.
 
Förlåt för en ganska usel redigering, men detär sådär som på bilden till höger som jag vill ha honom, och lite muskler pådet också haha!
 
 

» Fina killar

 Nyss sett på nya pll avsnittet och nya teen wolf avsnittet, nu ska här ses på lite glee hashtag nolife. Men vadådååå, jag gillar att slösa mina dagar på strunt. <3
 
Gamla bilder från innan Bossen kommit!
 
 

» Är det okej att gråta?

Fick den här komentaren på facebook på bilden med Fighter i huset. Tro det eller ej, men det kom en hel del tårar.
 
 

» En häst i huset!

 
 

» bloggtävling!

 
klicka på bilden så kommer ni till tävlingen!
 

» Fina Fina Boss

Har tyvär varit dålig på att skriva hur det går med Boss. Det är mest för att det inte händer några riktigt stora saker som jag tänker extra på, utan småsaker hela tiden. 
Känner verkligen att vi hela tiden kommer närmare varandra. Vi klickade ju ganska snabbt men det tog ett tag innan det hände något synligt. Va ganska ledsen i början eftersom ja va orolig att det inte skulle gå framåt, hade ju så många "krav" på mej själv eftersom jag ville ha dom på samma träningsnivå som Fighter. Men så var det ju så att jag tränat Fighter i mer än ett år och Boss i bara några veckor. 
I början va Boss inte så jätte sammarbets"vänlig". Han va ju alltid snäll, det va inte det som va problemet, men han hade mycket mer "egen vilja" än Fighter hade. Fighter va och är fortfarande väldigt mammig och lyssnade mer än gärna. Boss lyssnade alltid, men svarade trotsigt. 
Våra problem i början va bla ledas i skritt och trav. I traven tvärvägrade han, han kunde bara gräva ner fötterna i marken och gick varken framåt, bakåt eller åt sidan. Det va något nytt för mej. Okej, fighter ville inte ledas först i början heller, men det gick över efter mindre än en vecka. Jag hade kanske haft boss i en månad och han vägrade fortfarande. 
 
Trickträningen va något som han tyckte om, även fast han hade mycket egen vilja om hur och när han skulle utföra tricksen. Satt jag i hagen kunde han komma fram och "göra vecker tass"- men på mitt ben/i min rygg. Undrar hur mycket blåmärken jag hade från det. Han kan fortfarande få för sej att göra det, men nu är han mycket mer försiktig vart han sätter hovarna, och förstår när han gör illa. Tränade buga, men han trodde att jag menade busbråk som hästarna gjorde i hagen. Ni vet, dom försöker bita varandra i knäna för att få den andra att buga/lägga sej ner. Så det blev så att varje gång jag prövade buga försökte han bita mej i mina knän/händer. Så det blev ett stopp med det tills vi lärt känna varandra bättre. 
 
I nu läget kan jag inte säga mer än att jag älskar honom. Hela hans otroligt starka personlighet och hela honom. Det är svårt att inte göra det när man känner honom, han är otroligt unik. Ser verkligen fram imot hur framtiden blir för oss. Tror på något sätt att det kommer bli ganska häftigt. 
 
Min fina otroligahäst. 
 

» Ponnymular

 
 
 

» @mittinatten

Kom hem från liseberg för kanske en halvtimme sedan. Har varit superkul, men har inte mått såå bra så det satte ner mej ganska mycket. Åkte faktist mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra! Stolt! ;) Är grymt trött bara, men ska se på lite glee innan. Då kan jag vara nöjd hehe.
Planer för imorgon blir att tömköra Z, köra Larsse och  bada med småkillarna. 
trötta i slutet, ville bara hem då haha!
 
 
 

» mys med bebis

Satt och myste med Boss i hagen för ett par dagar sedan, och ett par sekunder senare hade jag ett hästhuvud i famnen. Finaste killen, älskar dej något sjukt.
 
 
 

» Mina framtidsdrömmar

  • Komma över min tävlingsrädsla.
  • Börja ställa ut mina små killar.
  • Köra in båda småkillarna. 
  • Börja träna lite mer seriöst.
 
 

» bloggtävling!

 

» Bra start på dagen

Känner och hoppas på att idag blir en bra dag, eftersom den började bra. 
 
Igår kväll gick jag och la mej runt 1 halv 2 efter att jag pratat med Jennifer och Hugo på skype. Fick gå upp tidigt idag, runt 2 halv 9, eftersom vi skulle fira Elinas 17 års dag! Grattis storasyster, du är bäst!
Har nyss varit och satt på munkorgarna på Larsse och Zangria. Alla hästarna är på lilla sidan av hagen på natten (vi stänger av till stora) för att de "stora" ska slippa korgarna. På dagen går de alltså i hela hagen med munkorg. 
 
Vi ska ha en liten fest för Elina nu på dagen, så får se vad jag gör. Fighter fick i allafall följa med Larsse med vagnen igår och sedan gick jag och Elina ner till vattnet och badade med småkillarna. 
 
Bilder från hans tvåårsdag!
 

» FireFighter två år!

Idag fyller min underbara kille två år! Helt galet igentligen eftersom det känns som om det bara var ett par månader sedan han fyllde 1. 
Man ser inte så stor skillnad på bilderna, men oj va han har växt både fysiskt och psykist. En helt annan häst helt enkelt. Kommer komma en bildbomb på tvååringen!
 
 
 
 

» CeriseRosa

 
 
 

» SOMMARLOV

Nu kom det välförtjänta sommarlovet! Som vi har väntat! Nu kommer jag verkligen ta vara på sommmarlovet; Rida, vila och träffa massor med kompisar. Hoppas även på att få hem min sele så att jag kan börja mitt projekt med inkörningen med Fighter (ev Boss också) men såklart har jag ju inte bråttom med det. 
 
Har så mycket småplaner för sommaren. Ullared, gleemaraton med Elin, kvällsturer med Larsse, sol och massor bad, träffa kompisar, hoppa med Z, shoppa, ja bara leva livet.
 
 
 

» 100% jag

 
 

» bloggtävling

 
 
 
 

» ingen bloggen på helgen

Har varit ute på en ö tillsammans med några kompisar nu i helgen, så det är derför det inte blivigt någon bloggning. Har varit så otroligt kul och jag ville inte åka hem sen. Vi hoppas på att kunna åka dit någon mer gång. Det är Lukas som har en stuga på Rätö där vi varit och fiskat och åkt båt mest. 
 
Skolan just nu är så chill det kan bli. Inget skolarbeta utan bara massor aktiviteter för att dra ut på tiden. Känns igentligen att vi skulle kunna sluta nu på direkten eftersom vi ändå inte gör något vettigt ;))
 
 
 

» Min utrustning del 2 - mina schabrak

Här kommer andra delen av min utrustning! (alla schabraken är jäääätte skitiga på bilderna, deal with it.)
Beige rutigt i dressyrmodell, blå kantband stl ponny. Vet tyvär ej vart det är inköpt. (ev till salu)
Rosa schabrak i dressyrmodell m vitt tunnt kantband. Stl ponny. Inköpt på sth horseshow. (Ev till salu) Märke: sköhagen 
Ljusblått i dressyrmodell i något spec. tyg, mockaliknande, jätteskönt! Brun kantband m guld och ljusblå passpoal. stl full. Köpte det beg. Märke: Hansbo sport (?)
Limegrönt i allroundmodell stl cob. Lila kantband med lila/vit passpoal. 
Grått dressyrschabrak med orange passpoal och logga. Dressyrmodell stl ponny. (bland mina favoriter<3) Köpte det av min kompis. Märke: schockemöhle
Ljusgrönt med militärbrönt kantband. Dressyrmodell stl full. Från horze.
royalblått dressyrschabrak med marinblått/vitt kantband stl cob. Märke: Eskardon.
Beiget allroundschabrak med blått och brunt kantband och beige/brunt passpoal. Stl ponny. (Larsses)
Rosa med beiget kantband och rosa/vit/beiget passpoal. Allroundschabrak stl ponny. (ev till salu) 
Vitt allroundschabrak m vit passpoal. Stl full. Märke: Schockemöhle. 
Brunt hoppschabrak stl cob. Med beige passpoal och beigea detaljer. Märke: HV polo.
Grått schabrak stl ponny. Rosa kantband m rosa/vit passpoal. Märke: Gold medal.
Grå huva stl full m rosa kantband och rosa/vit passpoal. Märke: Gold medal. 
Ljusblå allroundschabrak stl shetland. Det va Tilda som köpte detta till Larsse när hon red honom. Beige kantband med blå/beige/vit passpoal.
Ljusblå huva stl ponny. Beige kantband med rosa/vit/beige passpoal.

» We Made It

 
Bilden talar för sej själv.
 

» Gårdagens ridning

Glömde skriva om gårdagens ridning! Körde först en sväng med Larsse och Boss, vilket gick helt okej, även fast Boss va lite trög. Blev inte heller någon lång sväng utan bara en kortis. 
Kom hem och red Z lite. Kändes verkligen bra, hon va supermjuk och härlig att rida, dock lite småseg. Inte alls särskilt hoppsugen då. Men annars jätterolig att rida. 
 
Försökte matcha så gott som möjligt, men glömde bort att matcha med tröjan. Deal with it. 

» Dör omg

Teenwolf season 3 episode 1 just nu, kommer dö seriöst, mina känslor är överallt. DÖR.
jhncimxofernicgb,xfgcenomfxbnc
 

» Ridbilder!

Mamma va snäll och tog lite ridbilder! :) Inte så vanligt att det blir så bra bilder, är jättenöjd!

» Praoo

Första praodagen av 2 (haha..) Gick super, lärt mej massor nya saker faktist, även fast jag bara praoade med mamma. Imorgon ska jag praoa med pappa! Ska nog ut en sväng med larsse och bebis, ev boss! :)
 

» Beautiful


» Småhästarna simmar på (inte så) djupt vatten

Mamma och jag har varit inne på stan hela dagen typ och letat efter skolavslutningskläder och lite andra saker. Vi va ute från 10 till 4, gryyyymt länge. Helknäppt, men kul! Köpte en hel del saker som jag blev sjuuukt nöjd med. Bla ett strasspannband till Z till hennes hoppträns, och en jättefin avslutningsklänning som jag också ska ha på konfermationen! 
 
 
 När vi kom hem tog ja in småhästarna och mamma och jag tog en tur med dom till sjön. Igår hade jag ju badat med Fighet, och vi prövade simma för första gången. Idag fick Bossen pröva på det, han tykcte att det va lite svårare än Fighter, ibland kom han lite grann under vattnet, men annars tyckte jag han skötte sej super! Fighter simmade bra idag igen. Han är en liten naturbegåvning hihi :)
 
 
Galningen tyckte dock att det va skönt att rulla rakt på vägen.. suck...
 
 

» tömkörning och transportträning!

Dagen har verkligen gått superbra! Tömkörde först Fighter efter lunch. Började först med lite vagnvänjad, asså ha vagnen lite bakom (såklart inte fastsutten!), släppa ner den i backen och ha den på sina sidor. Något som va fruktansvärt leskit! Men han va otroligt duktig och förökte verkligen, va konsentrerad och nyfiken! 
 
Sedan tömkörde jag honom ner till vattnet. Våran första riktiga runda på töm, och det gick så galet bra! Funkade både i skritt, trav - och för första gången; Galopp! :D Han va sååå duktig, även fast han sparkade en hel del pga gjorden.. Gick lite smådåligt när jag kom ner till vattnet bara, då han blev väldigt okonsentrerad och ville antingen stanna eller springa iväg. Men va ändå galet nöjd med honom. 
 
Prövade till och med att tömköra i vattnet lite! en liten speciell stil... (vet att ni älskar outfiten)
 
Nere vid vattnet tog jag av gjorden och alla saker utom tränset, och satt tömarna på ena sidan så att det blev som en lång lina, villket behövdes då  Fighter gick iväg en bra bit själv. Så vi simmade för första gången! Vi har ju prövat bada innan, men idag simmade vi! Det va så kuuul! :D Fighter tycket att det va sååå jobbigt, men kul! Blev ju såklart inga bilder då jag skulle dränkt min mobil i så fall...
Vi gick sedan tillbaka, och fighter va helt vild! Han blir alltidlite galen efter att han badat.. 
Väl hemma hade Johanna kommit, och vi gick in och åt pizza och paj till efterätt, sedan ut och transportträna Z! Jag är sååå nöjd över henne då vi bara har transporterat runt 3 (?) gånger sedan hon kom, för 4 år sedan. Först ville hon inte gå in men sedan traskade hon in jättebra! Problemet va bara att stanna där inne. Hon slängde sej ut hela tiden efteråt. Men i slutet kunde jag backa henne, stanna, och sedan fortsätta backa! Är så stolt över min underbara flicka. 
Prövade också lasta Boss eftersom han är den ända som vi inte har lastat här, vilket gick helt problemfritt. Han är en sådan liten krutponny!
 
 Men visst är han en riktig snygging? Kan fortfarande inte inse att jag är ägare på en sådan liten ponny"hingst".

» nu är det köpt!

Nu har äntligen transporten kommit! Känns verkligen super, nu kan vi åka ut på utställningar med småkillarna! Eller asså, nu vill jag inte dra iväg i tankarna. Än är det mycket kvar att träna för bossen. Han har fortfarande smvår att trava brevid än, och ibland tjurar han bara i hop och vägrar gå framåt. Men jag hoppas på att det är något vi enkelt kan träna bort! :) 
 
Är verkligen supernöjd med den, en bättre kunde vi inte hittat! 
 
Funderar även på att Tömköra Z idag igen. Gick så grymt bra sist, så varför skulle det inte gå idag? :) Är helt enkelt lite lat och orkar inte rida haha...
 

» Fått tillbaka bloggsuget!

Har verkligen fått tillbaka bloggsuget nu när nya designen är på plats och allt! Är inte supernöjd med headern så den kommer nog bytas ut, men övriga är jag väldigt nöjd med! :D 
 
Hade igentligen varit sugen på att åka in till stan med mamma idag för att titta på klackskor och avslutningsklänning (har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mej...) men hon tycket att vi skulle åka imorgon = sur Agnes. Har hittat ett par skor på skopunkten som är ganska to die for, men är inte säker på om jag ska köpa dom *mitt kvinnliga begär säger ja* 
För klänningen skulle jag vilja ha antingen något mintgrönt eller aprikosfärgat. Har lite krav hehe...
 
Kommer btw komma upp andra delen av "min utrustning - schabrak" Fotade alla schabraken ute i solencigår haha!