» This is us

Gud vad jag är tacksam för mina underbara hästar. Igår satte jag efter mycket träning fast vagnen bakom Bossen utan en enda reaktion. Han va så otroligt duktig och konsentrerad, aldrig hade jag trott att det skulle gå såhär bra med mina små killar. Är så glad att dom litar på mej på det sättet som dom gör samtidigt som jag är riktigt stolt över vad vi faktist klarat tillsammans. 
 
När jag för första gången åkte till stuteri Lönnshult trodde jag verkligen inte att jag skulle kunna hitta hästar som mina. Dom betyder verkligen mer för mej än vad jag kan förklara, och att veta att dom verkligen trivs och vill vara med mej gör mej nästan tårögd. Känslan jag har när jag myser, tränar och tillbringar min tid med dom är ren lycka, och det är svårt att hitta något som gör en så glad att man inte har tid att vara ledsen, varje dag, är helt otroligt. Jag känner, och kände direkt från i början att vi tre faktist kan bli duktiga. På den korta tiden som jag har varit ägare på mina prinsar har framför allt jag lärt mej så otroligt mycket. Dom förändrade helt och hållet min syn på hästar och på allmänt tänk. 
 
Jag vet att det låter jättecheesy men dom är verkligen mina lyckopiller, och jag känner verkligen att jag har hittat helt rätt.
 
 
 


Maja
17 Oktober, 2013 - 17:07

Din blogg är verkligen underbar! Totalt älskar den! Superfina bilder och bra texter. Du är en stooor inspiration!

Svar: Tack va underbar du är <3
Agnes Johansson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo