» Dagens att göra

  • Åka in till stan och köpa färgpatroner till skrivaren och pälsglans.
  • spendera största delen av dan med Zangria, hennes sista dag här innan fodervärd...
  • Köra med Larsse och Fighter! Tänkte ta en lite längre runda med dom i dag så dom får upp konditionen. 
 
 

» Pressen

Pressen kommer verkligen nu. Imorgon är det sista dagen med Zangria innan hon åker till sina fodervärdar. Sista dagen med min tjej, ska göra något speciellt då. 
 
    
 
 

» Leave your fear behind

Finaste Prinsen. <3
 
 

» Senaste instagrambilder ~

 
 
 

» Vad som händer just nu

Som ni säkert sätt har jag varit väldigt hemlighetsfull ett tag nu och det ska berättas lite nu.
På söndag åker Z till sina nya fodervärdar i stall Nyckelby. Kan inte riktigt smälta vad som hänt, men jag är samtidigt säker på att det blir det bästa som finns för oss. Hon kommer bli tränad varje dag av ryttare på hög nivå, och kommer eventuellt gå lite som lektionshäst. Vi får helt enkelt se hur hon trivs, eftersom det är det absolut viktigaste för mej, och funkar det bra kommer hon antagligen säljas. 
 
Jag vet att jag låter jättekall när jag skriver på detta sättet, men jag har redan gråtit så mycket att jag inte riktigt orkar med det. Vill bara det som är bäst för oss. 
 
Vi har haft så otroligt roligt tillsammans, och vi har utvecklats något grymt. Hon kommer alltid va min underbara flicka och jag kommer alltid att älska henne så mycket, men man kan inte vara självisk i en situation som denna, jag är så säker på att detta är det rätta.
 
 
 

» Ritat en liten bild!

Är det någon som känner igen vem det är?
 
 
Såklart är det Josäfin och Amigo! Hennes blogg hittar ni här!
 

» Fuldag

Idag är en riktig fuldag= gå runt med mjukisbyxer (alternativ inga byter alls), ha fett hår och äta godis/se på film. Exakt vad jag har ägnat mej åt idag. Ritat samtidigt som jag såg på how to train your dragon (Draken<333) 
 
   
 
 

» Bloggpaus

Har som ni ser inte bloggat på ett par dagar nu, mest bara för att set hänt en hel del saker som kommer ändra på mycket. Kommer ta upp det senare när vi har bestämmt mer.. Men jag kommer att ta en paus nu ett tag, känner att jag helt enkelt inte årkar tänka på så mycket som jag gör just nu. 
 
Bilder från hästens dag i mantorp..
 

» Bilder från Hästens dag

 
 
 
 
 

» Bevis på att jag har sötaste hästarna #2

BackOnTrack
 
 

» Fetisch på mössor

Jag har en jättefetisch för mössor, har alltid haft det. På marken fanns det massor roliga mössor. Dog. Köpte min ironman mössa <333
 
      
 
 
 

» Min fina

   
 

 

» överlevde fredagen den 13

Larsse har kört rigält 3 dagar på raken nu, vilket han verkligen är i behov utav då hans mage har fått en mage på sin mage (lol wut). Idag hade jag planerat att sätta på mej min iron man mössa och se på Iron man 3 (för typ femte gången eheh) med syster och mamma, men dom va så otroligt oengagerade så jag blev depp. 
 
Men igår i alla fall fick fighter följa med brevid Larsse med vagnen på ett konditonspass. Dom va superpigga och jag spläppte dom så dock fick springa så snabbt dom ville, och shiet vilken fart dom har! Idag fick Boss följa med i stället, och då tog vi det lite lugnare då Boss har sämre kondis än vad Fighter har. 
   
        
 
 
Efter att jag kom hem efter körturen gick jag till sjön där mamma och syster satt och fikade på bryggan. Det va solnedgång och det speglades sjukt fint på vattne. Man blev helt filosofisk när man satt där och myste och pratade. Ibland är livet sådär underbart perfekt. 
 
        
 
 
 
 

» Planer för imorgon

Imorgon planderar jag att ta en körtur med Larsse, fighter får följa med som handhäst. Om vädret är bra tänker jag också ta lite konditionsträning med Zangria. 
 
Mina små tokkillar!...
 
   
 
 

» Chilldag och vagnträning med Fighter #2

Idag blev det en riktigt chilldag. Slutade tidigt pga inställd lektionn (som vanligt..) och gick hem till hugo och chilla lite. Kom hem, stekte pannkakor till morgondagen då vi ska åka till Linköping med skolan. Just nu sitter jag och ser på idol och doppar marshmellows i smält choklad. Avundsjuka? ♥ 
 
Blev så sjuuuuukt taggad på att hitta en sele åt Fighter nu så vi kan ägna oss åt lite mer seriös "invaning" med att släpa saker bakom sej (inte för att han är särskilt bakskygg.. ;)) Det va nämligen så att i måndags prövade jag för andra gången att ha vagnen bakom honom. Gick 100% problemfritt helt enkelt. Prövade till och med att sitta i vagnen en gång, och ni anar inte vilken mäktig känsla det va att sitta där bakom och tänka: Jag har gjort det här. 
Tömkörde honom med vagnen bakom i trav helt utan problem, och till sist blev det även lite galopp (6 steg allt som allt.) Första gången i galopp, och det va såklart helt på Fighters egna insiativ. 
 
Han va otroligt framåt och posetiv, och jag skriver som jag alltid ör när det gäller inkörningen; Jag stressar inget fram. Fighter är helt mogen mentalt, men ännu inte kroppsmässigt vilket är självklart för en 2 åring. Skulle aldrig börja såhär tidigt med vagn om jag inte skulle känna att han litar på mej fullt ut. 
 
Det är denna selen från Drive out jag tänker köpa. Lite ledsen att jag inte hittade någon brun (för rimligt pris..) då det är en brun jag helst ville ha. 
 
 
 

» Bevis på att jag har sötaste hästarna #1

FireFighter
 
 
 

» Förkyld @hemma

Blev så sjukt förkyld igår, låg i sängen hela dagen och kollade youtube. (Mitt liv <333) Är något bättre idag men kände att jag skulle stanna hemma ändå. Nu ska jag kolla på Captain america. Kramaar!
 
Mina älsklingar <3
    
 
 

» Bloggtävling!

http://linnolsson.se/?p=19261#comments

» Saker att träna på tills nästa träning

  • Galoppera på åkrar så snabbt vi kan för att få Z mer frammåtbjuden.
  • Träna på att ställa innåt i höger varv. 
  • Ridvägarna!
  • Hålla kvar henne rak på rakt spår.
  • Bli mer balanserad i hennes takt, driva med takten. 
 
 

» Kaos innan träning

Något som jag antagligen glömt att säga är att igår va jag på min första träning någonsin! Det blev dressyr på heda, och har varit nervös för det i 2 veckor nu. Dock hände det en hel del läskiga saker innan vi kom till ridhuset... 


Började såklart med att vi lastat in alla saker och hästen och började åka. Nervös som jag va satt jag och försökte lugna mej själv på vägen, när bilen helt plötsligt började låta massor, bli varm, brinna och röka massor. Detta hände på några få sekunder, och när vi slängde oss ut ur bilen va det tjockt med rök utomhus. Som tur va bran inte bilen mer en runt 5 sekunder, men röken va tjock som bara den! Stackars Z fick lite panik inne i transporten, att stå brevid en stor motorväg, med en häst med mycket närver, och rök överallt.. Kunde dock ha gått så mycket värre.. 
 
Som tur va stannade en otroligt trevlig kvinna och hjälpte oss. Johanna fick springa till en av hennes vänner i närheten för att se om vi fick låna hennes bil, och lyckliga som vi va fick vi det. Jag va mest i chock och grät, stog inne hoss z. Fick lasta ut henne (ute på motorvägen :s) och ställa oss i diket och beta. Hon sa superspänd men lugnade sej ovanligt snabbt. Fick ta av transporten från bilen, putta den frammåt och (som tur va) fick vi fästa transporten på "lånebilen". Tog oss till slut till träningen helskinnade men chockade. 
 
Z gick helt ok med tanke på situationen, och ja va så glad för att det gick så bra som det gick, även fast hon va svår att få i galopp och tvärstannade ett par gånger. Har en del saker att öva på tills nästa gång. :)
 
 
    
 
    
 
 
 
 

» Just a kiss

Just a kiss on your lips in the moonlight
just a touch in the fire burning so bright
and I don't want to mess this thing up
i don't want to push too far
- Lady Antebellum Just a kiss
 
 
   
 
 

» Armband

Fick två otroliga armband på min konfermation. Älskar verkligen dom, så fina och enkla. Av alla de smycken som jag fick va detta en av mina favoriter, vet inte riktigt varför, mej såå mysiga. 
 
   
 
 

» Far far, there's this little girl

Far far, there's this little girl
she was praying for something to happen to her
everyday she writes words and more words
just to spit out the thoughts that keep floating inside
and she's strong when the dreams come cos' they
take her, cover her, they are all over
the reality looks far now, but don't go
 
-far far av Yael Naim, en av min favoritsång <3

Fotade lite i solen idag, blev en del mysiga bilder, mina favoritsaker just nu. <3
   
 
 
 
 
 
 

» Vad tycker ni?

Är det något ni saknar här på bloggen? Det är så att jag känner mej mer och mer bekväm i bloggen, fin design, fräsha bilder osv, men är det något ni tycker saknas? Ska jag lägga upp mer bilder/ mer, längre texter? Mer dagliga texter om dagens träning eller mer åsiktsinlägg? Känns som om det är saker som saknas här, vilket gör mej grymt irriterad.
 
Ni får jättegärna säga till om det är något ni saknat, ändrar mer mer än gärna! Så om det är något så tveka inte att slänga in en komentar!
 
 

» Är nu konfermerad!

Nu har jag blivigt konfemerad! Käns bra, men ändå lite synd att vi är klara med allt.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Duktiga ponnys