» Intensiv vecka med kolikhäst

I tisdags kväll märkte vi att Bossen hade fått kolik. Vetrinären kollade på honom och trodde att han hade gaskolik. Jag gick med honom i säkert 1,5-2 timmar och vi gav honom smärtstillande osv. Han verkade bättre så vi satte in honom i boxen igen. På onsdagen tränade jag lite med honom och Fighter i hagen och han tycktes vara riktigt pigg och glad. Men på kvällen va han seg igen, och på torsdagsmorgonen riktigt dålig, ville knappt ställa sig upp. Vet. kom och han fick flera liter dropp. När jag kom hem gick jag en liten promenad med honom. I stallet bajsade han en gång och magen lite lite, men bara svaga ljud. hela kvällen satt ja i stallet och kollade till så att han inte drog ur hans dropp. (Exakt när jag kom hem från skolan gick jag in och bytte om, sedan var jag i stallet tills 21.30, utan att ha ätit något...)  
 
Idag (Fredag) Har han varit inne hela dagen. Hemma från skolan gick jag en promenad med honom och han sket en gång i boxen. Just nu är han bara hängig och jag är faktist riktigt orolig för honom.. 
Spenderade hela dagen åt Boss. Mockat, tvättat svansen och rumpan, raspat hovarna, gett medicin, promenad och en rigäl borstning. 
  
 


Jonna
21 Mars, 2014 - 22:35 / BLOGG: http://ponnyvalack.blogg.se

Men bebo bli bra :( <3

Svar: <3
Agnes Johansson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo