» Sjuk

Igår fick jag den värsta huvudvärken jag någonsinn haft. Aldrig varit med om något liknande! Hade haft lite småont i huvudet hela dagen men inget överdrivet. Sedan när jag kom hem blev den värre. På kvällen hade jag så ont att jag knappt kunde se, jag hade svårt att röra mej eller lägga mej i sängen för att det kändes som en kniv när jag flyttade huvudet. Så hela kvällen fick jag ligga under täcket och försöka sova.
 
Är dock mycket bättre idag, har inte ont i huvudet men känner fortfarande av det och är helt slut annars. Därav att jag stannar hemma från skolan. 
 
Har dock kollat igenom massor gamla bilder från första månaderna med Fighter. Det är helt galet va vi har förändrats, vad han har förändrats, både mentalt och kroppsmässigt. Och vad jag har förändrats i mitt tänk. Tänker inte alls om hästhållning nu som jag gjorde då. Hittade gamla bilder från första gången vi tränade på volt. Han hade ett grimmskaft runt halsen, och på ena hållet försökte han springa iväg till Larsse vatje gång. 
Nu tränar vi alltid löst, han går på volt löst både i hagen och i trädgården helt utan problem och vi hållet just nu på att träna på formen löst. 
 
Kan inte säga mer än att jag är galet stolt över oss, och ser fram imot framtiden med honom. 
 
        
 
        
 
        
 
        
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo