» Lite om hästarna

Skriver lite om vad som händer med hästarna just nu.
Fighter tränas var och varannan kväll just nu. Han går super, formen börjar verkligen sätta sej och nästa moment är att försöka träna in någon sorts piaff och spansk skritt. Spanska skritten kan han om han får mycket hjälp och tydliga signaler, men jag vill att vi ska klara det på längre håll och på volten. 
Larsse står fortfarande då det är för isigt och snöigt för  att komma ut med vagnen. Har inte heller haft insperationen att träna vidare från marken just nu när det är så kallt. Men kan ju iallafall säga att vi har börjat få upp stegringarna igen och jag hoppas att vi kan komma tillbaka till att ta ett par steg.
Bossen jobbas lite nu och då. Varför han inte jobbas lika mycket som Fighter är helt enkelt för att jag inte känner att jag kan släppa honom på kvällen lös och vara säker på att han stannar hela tiden. Han har ju såklart inte något imot att vara lös och sköter se 90% av tiden, men så har det hänt ett par gånger att han sprungit iväg. Han har kommit galopperande när jag bett om det men känner att vi fortfarande inte är helt redo för det.
Zangria står fortfarande, vilket faktist funkat jättebra. Känner att jag verkligen behöver stå över ridningen lite just nu och fokusera på annat. När det blir lite varmare så kommer jag såklart att sätta igång henne igen och då är det hård dressyrträning som gäller. Vill verkligen att vi ska klara en stadig galopp i höger varv.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo