» Smeknamn

Jag är en sådan där människa som ska ha smeknamn till alla fjur jag träffar, även fast det är första gången jag träffar det. Det går lixom av vana. Kom att tänka på hur många smeknamn mina hästar har. Lite roligt om man tänker efter, eftersom om någon skulle höra mej skulle dom inte ha någon aning om vem jag pratade om.
 
Först har jag ju Zangria. Henne brukar jag mest kalla Zäta, gria, sessan eller grisen. Men om jag pratar om henne säger jag mest flodhästen eller "storhästen". Ofta blir det enkelt som tjockis eller gumms. 
Larsse är ju redan ett smeknamn av Lars-Olof, men oftast kallar jag honom Grisen (som Z hahah). Ibland blir det även Lars (Vilket han inte passar i!), Larssi eller Larssebarsse. 
Fighter är ju även det en förkortning av LönnshultsFireFighter, men det säger jag aldrig till vardag. Han kallas oftast bäbis, Fire eller lillen. Men också Ginger, Rödis eller bebu. 
Bossen är ju också ett smeknamn redan, hans riktiga namn är LönnshultsBackOnTrack. Men Bossen passar han perfekt. Han kallas oftas bossboss,och ett fåtal gånger grabben eller grabbs. 
 
        
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo