» Stockholmsresa

Gick upp vid halv 7 igår morse för att dra iväg med hela 9;an till stockholm! Resan dit va ganska.. långtråkig. Men väl där hade vi kul. Först var vi vid ett museum med speltema (Alltså ej sällskapsspel, tecnolispel..) Inte alltid lätt att inte spela spel och bara vara kompis med gamers. Jennifer och Hugo var galna i allt och jag ville bara ha alla gamla spelen som prydnad. Vintage... ;) Men det var intressant ändå! 
Sedan inne i stan skulle vi på studiebesök på riksdagen. Faktist otroligt intressant, våran klass är ju såklart bäst i hela skolan (höhö) och kunde svara på alla frågor. I slutet fick vi sitta och titta i kammaren där dom hade debatt (?).
Efter riksdagen hade vi fri tid. Jag, Anton, Hugo, Lukas och Jennifer gick runt halva stan (Bokstavligen) och letade efter starbuck. Does not simply go to stockholm without starbucks liksom. Orkade bara halva min så Anton fick dricka upp resten haha.. Till sist hade vi en "spökrunda", men det va ljust och inget läskigt så det va en ganska stor besvikelse. Guiden gick bara runt och berättade om ställen och småskrämdes lite.. 
 
Är jättenöjd med resan och det var en riktigt bra avslutning innan lovet. Idag (fredag) har vi ju kompledigt, sköönt.
 
 
Utsikten från riksdan. 
  
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo