» Vart vill jag komma med min träning?

En sak som jag tror att endel människor ndrar är vart jag faktist vill komma min träning med mina hästar. Eftersom ingen av dom är "ridbara" av mej, tävlas i någon annan sorts gren eller är planerade att tävla i framtiden så kan man j tänka vad jag vill uppnå med dom. 
 
Varför jag igentligen började med småhästar var ja rent av att jag är väldigt feg och dålig i ridningen. När jag skriver att jag är dålig i ridningen söker jag inte efter komentarer som "Nej det är du inte" eftersom det är så det är. Är verkligen ingen stjärna med speciella skills från ryggen. Vilket för mej är helt okej eftersom jag inte är inte efter att tävla eller träna (mer eller minder, skulle kunna tänka mej att träna litegrann på vääldigt låg nivå! ;)) Är igentligen mest ute efter en mera skogsmulle/natrual stil om jag sklle rida. 
Men tillbaka till vad jag vill uppnå med mina hästar.
 
Mitt första mål är att få ett så pass starkt band med dom att dom ska kunna lita på mej som jag litar på dom. Söker efter att kunna jobba på exakt samma sätt som med grimma eller träns som helt löst. Jag vill kunna ha dom med mej på promenader löst och veta att dom är med mej, även att kunna släppa dom lösa i tex skogen och busa med dom tan att vara orolig att dom ska sticka. 
 
Jag vill också utveckla mera klassiska dressyrmoment, tex piaffe, passage, levad och spansk skritt/trav till exempel löst och på tömmar. Vill knna göra dressyrprogram med olika rörelser till det. Det är dock långt kvar på det och jag har mycket att lösa innan, men jag ska kämpa mej fram.
 
Såklart vill jag att Fighter och Bossen ska bli inkörda. Tänker dock börja med Fighter då han är helt vagnvan just nu och bara behöver lite lydnadsträning. Får se hur det blir med Bossen men om båda blir inkörda så planerar jag att köra dom i par. 
 
Senare om vi blir mer mogna tillsammans kommer jag vilja göra lite småshower osv, men än är det långt tills dess. Ser helt enkelt fram imot våran framtid tillsammans och kommer göra det bästa av den! 
 
   



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo