» febrig

Har gått och blivit sjuk. Kände igår att jag började få feber och va supertrött. Ska jag vara ärlig så tror jag att jag fick feber pga att jag har varit så stressade och inte sovigt så mycket denna helgen. 
 
I Torsdags kom mormor och morfar.
Fredags hade vi göra klart dag i skolan; jag gjorde klart mitt soprov som verkligen blev sämst... Hade också en biologiinlämningsuppgift som jag gjorde klart. När jag kom hem red jag ju en 2 timmars ritt på Z, vilket gick sådär. På lördagen cyklade jag hem till Tove på födelsedagskalas, där va vi hela dagen, sov även över där. Vi gick och la oss runt ett, så det blev inte så sent. 
Söndag: Gick upp på morgonen vid kl 8 ,fighter och Larsse skulle på ponnyridning i linköping. Blev att cykla hem och ta in hästarna, äta en snabb frukost, lastträna fighter lite snabbt (han hade ju aldrig åkt transport hemma hos oss). Dra i väg till ponnyridningen. Träffa en del lite småjobbiga barn haha ;) (jag ska aldrig bli dagisfröken) Båda hästarna va otroligt duktiga, va så grymt stolt över fighter (som va med som klapphäst). Han verkligen njöt utav uppmärksamheten. 
På med hästarna efter ett par timmar och åka hem. Där fick jag ta det lugnt och mysa med BossBoss lite innan jag duschade och åkte iväg till Jennifer. Hugo fyller dagen efter så vi hade planerat ett överraskningskalas. Han blev inte så jätteöverraskad dock hehe. 
På kvällen mådde jag inte alls bra, supertrött och stekhet. 
Idag (måndag) har vi studiedag. Igentligen skulle det vara konfa idag, men eftersom jag har feber så blev det inget med det. Men blir jag bättre till eftermiddagen så åker jag ev dit. 
 
Förlåt för ett långt tråkigt inlägg, men har missat att skriva på ett par dagar. 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo