» Barbacka och ny bloggdesign

Satt hela förmiddan och fixade med min nya design. Gillar att den är stilren och enkel, men fick iinte till någon bra header. Vill ha en snyggare, men min ide'torka blommar upp igen. Har ingen aning om vad jag vill göra. Men nu får den se ut som den gör ett tag. 
 
Höll på och tränade Bossen och Fighter på morgonen. Gick sådär hlet enkelt. Bossen va ofokuserad och blev lite bråkig. Tränade som på utställning, men han har så problem med att trava brevid en. Han springer antingen iväg eller tvärstannar.. Så då blev jag lite trött och irriterad. Myste med Fighter lite i allafall, vilket oftast får mej på bättre humör. 
 
Hade inte tänkt rida idag, men red lite barbacka på kvällen, vilket gick riktigt bra. Blev lite blandning mellan dressyr och lite småhoppning. Tränade mycket på att länga med en avslappnad galopp. Hon börjar bli bra i galoppe, även fast det är mycket kvar. Bland de största problemen vi har är galoppen. Vi har svårt att reglera den och den blir lätt obalanserad/ fel galopp. Så det får jag träna vidare på. 
 
Blev även lite nya bilder på minisarna som kommer komma upp snart! 
  
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo