» Markträning för tjejen

Har verkligen inte varit alls sugen på att rida på sista tiden. Har tänkt rida varje dag, men får inte den där taggade känslan, så idag kände jag att jag behövde göra något annat, vad som helst men inte ridning. Tog fram repgrimman och ledrepet. Z kändes riktigt arbestvillig från första början när jag hämtade henne. 
Började först som vanligt i cirkelt, skicka ut henne för att sedan kalla in henne, byta från skritt, trav och halt osv. Allt satt verkligen superbra, och hennes inneröra satt som fastklistrat mot mej. 
Det vi båda har svårast för är i höger varv. Vi har dock lyckats träna i höger varv grymt mycket bättre än sedan förra året; vilket slutade med att jag blev sparkad i huvudet. 
Själv kände jag att jag kom i en fel positon en gång i höger varver, såg på Z att hon blev grymt irreterad och spände bakdelen. Pushade dock på henne lite och flyttade mej mer mot mitten och så va det av klarat! Vi kunde tom byta från skritt till trav till skritt (i höger varv) vilket vi inte har kunnat innan! :D 
Tränade också att skicka ut henne på ett par hinder, vilket jag inte tränat innan! Hon älskar ju att hoppa, så i slutet kom vi upp på runt 80cm (även fast hon kom fel ett par gånger hoppade hon varje gång och rev aldrig!). I sluete blev hon lite väl övertaggad men oj va stolt ja är över henne.
Just på slutet fick hon göra lite tricks som kompliment, buga och spagat!
Zangria är även lärt sej puss nu, vilket har taget ett bra tag att lära in, men ja är så glad för att hon kan det nu. Z har grymt svårt för röstkomandon, därför är jag extra stolt! :D <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo