» Latisfredag

Jag vaknade först vid 12, åt lasange till frukost (idag igen) och gick ut och filmade Boss en stund. Tränade lite tricks, vilket gick helt ok, han va ganska stel och okonsentrerad men ändå duktig. La upp den på youtube efteråt, här får ni se den;
 
 
Just nu sitter jag och matar min köttätande växt med kladkaka, undra hur länge den kommer leva. 
 
Efter maten gick ja ner och tog in Z, gjorde i årdning henne och red lite. Blev lita markarbete med några skutt på slutet. Nora, som hade varit ute och ridigt Larsse, hade en kompis med sej idag, så Nora, hennes kompis och Fia stog som publik och såg på. Kom upp till runt 80cm som jag slutade på. Kände att vi inte alltid va i rätt balans till hindrena. 
Z kändes helt okej bra, men hon va väldigt seg och stum i början. Tog halva passat innan hon slappnade av , men efter det gick hon bra. Prövade nya "outfitan", eller rättare sagt det nya schabraket jag köpte på islandsSM. Älskar det verkligen, passformen är super, jättebra kvalite och så klart otroligt snyggt! Helt klart min nya favorit! Hade rosa lindor bak, som matchar passpoalen. Själv matchade tom jag, vilket är rysligt ovanligt. Gråa ridbyxor, rosa pike´ och premiäranvändning för mina nya ridstövlar. Älskar dom! Både snygga och sköna!
 
Och jag vet att lindorna hade åkt ner, men hennes bakben va liteuppsvällda för ett tag sedan (såklart ej halt eller så) och jag ville inte linda för hårt, så såklart blev det för löst haha.. 
 
 Imorgon är planen att åka på premiering med Eywa och April, tror jag det är, med Fighters och Boss's uppfödare! Ska bli grymt spännande, och kommer att ha kameran i högsta hugg!:) Känns ju bra eftersom vi planerar att börja åka på lite utställningar med småpojkarna!
 
 


Anonym
05 Juli, 2013 - 19:06

Så fina<3 vad använder du för program för att göra filmer i? :)

Svar: Tack! Använder windows movie maker! :D
Agnes Johansson

Kajsa
07 Juli, 2013 - 19:06 / BLOGG: http://kajsaochtuvas.blogg.se/

Snygga schabrak :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo