» inte så mycket blogging

Är verkligen jätteledsen för att jag har bloggat så lite på sista tiden. Min data är helt dampad, mobilens internet försvann helt plötsligt, inte ens Wifi;n funkar (?) så då kan jag bara blogga från ipaden, vilket jag typ inte har så många bilder på... 
Aja, kom ju hem från ullared för att par dagar sedan. Är verkligen nöjd med allt jag köpte, och även fast jag köpte mest i familjen kan jag faktist skylla på att jag aldrig varit där innan hehe.. Blev en hel del hästsaker! 
I förrgår red jag ett rigält dressyrpass på Z. Prövade de nya sakerna som jag köpte på ullared, ny dressyrgjord, schabrak och nosgrimma. Allt satt super, även fast gjorden va liite för lång (dock inget större problem..) Passet. Gick. Så. BRA! Hade gummisnodd på henne, dock vääldigt lite inspänt. Mest för att jag ska slippa ta för mycket i tyglarna och för att hon skulle sänka huvudet. Gav verkligen en underbar effekt, hon sänkte ryggen och halsen, gick superavslappnat och kunde använda mina vikthjälper jätteenkelt! Va så grymt glad efteråt, länge sedan vi sammarbetade sådär. 
Igår va det ganska stökigt, hade hittat en stor knöl vid axeln ungefär, och blev väldigt rädd.. Mamma ringde runt till olika sjukupplysningar. Slutade med att mamma och jag åkte till vårdcentralen och kollade upp det. Som tur va så var det inget farligt, måste dock äta medicin tre ggr per dag i ca 10 dagar. Orkar inte skriva mer om det just nu ..
I går på kvällen Gick pappa och jag ner till vattnet och badade med småkillarna. Vattnet va helt ljumet, ville bara ligga kvar där och njuta. När jag klev upp blev det dock jättekallt, så när jag skulle lägga mej hade jag såklart blivit lite förkyld.. typiskt. Mår hel okej idag, blir dock lite illamående av medicinen jag tar. 
Larsse för ungefär 1,5år sedan. Min fina kille.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo