» Om Fighter

Presentation Lönnshults FireFighter
 f.11 rödskimmel 83cm
Minishettis strimbläs
e: Let's try again rs 375
u: Nellie rs 6484
 
Fighter har jag ägt i ungefär 1,5år.
Jag hade en plan om att skaffa en ung minishettis, som jag kunde forma från grunden. Den "planen" va mest en dröm utan riktig tro om att bli verklighet. 
En dag höll jag på att skrolla runt på hästnet. Jag hade slutat kolla på andra hästar till salu och kollade nu bara på a-ponnyer i östergötland. Hittade en som låg i närheten som jag blev ganska kär i. Det va en svartskäck hingst med jättefina tecken. Åkte och tittade på honom tre dagare senare. 
När vi va där klickade det inte alls, men sen fick jag träffa Fighter och jag blev kär direkt. 
Det gick ganska snabbt. Vi bestämde att han skulle komma till oss ett par veckor senare. Han skulle bara hinna kastreras först. Och så en dag stog han utanför transporten, lugn som en filbunke. Gnäggade kanske en gång?  Jag satt hos honom i timmar och han låg ofta i mitt knä och sov, vilket gjorde att vi fick ett ganska starkt band från början. 
Fighter är en otrolig liten social häst som gillar uppmärksamhet. Han vill helst slippa springa runt och ligger häldre och vilar i knät på någon. Han är även en liten hoppkanon! Jag håller på som ett projekt att köra in honom, dock ska han växa till sej lite innan jag kan börja köra in på riktigt. Han kan en hel del småtricks som sitt, ligg, puss, tass, yoga osv.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo