» Kvälls-hoppning

Ägnade hela eftermiddagen till att flytta ner lite hinder till paddocken för att pröva löshoppning. Första gången för både mej och och hästarna, så det va mer en liten provomgång. 
Först hade jag både Fighter och Larsse, vilket inte gick särskilt bra. Larsse sprang hela tiden på sidan av hindrena, även fast jag satt för där så att det igentligen inte skulle gå.. xD Fast han hoppade ett par gånger. 
Fighter ställde sej häldre i ett hörn och tittade på och trodde att jag inte såg honom, och varje gång jag bad honom springa blev han lite förvånad haha. 
Är ändå ganska nöjd över dom, dom försökte så gott dom kunde, och Larsse va jättetrevlig och travade fram till en när han inte riktigt förstog. 
 
Efter dom blev det Zangrias tur, vilket både började och slutade bra! Började först lite försiktigt på volt i lina, gick utan problem så vi körde på med lite hoppning och annat bus! Gick väldigt bra och det är inget jag kommer på som inte funkade (förutom kameran som vägrade ta bilder varje gång Z hoppade, suck.)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo