» Bryter tystnaden på bloggen

Hade bestämmt mej för att inte vara inne på "sociala medier" på minst två veckor, men helt ärligt, klarar mej inte utan bloggen.. 
 
Saker har förbättrats med Z, är inte säker på hur våran framtid ser utmen just nu ska jag leva här och nu. Ridit superbra pass på senaste tiden, i både hoppning och dressyr. Vi är även i en behandlig för hennes ögon, och dom börjar bli mycket bättre! Efter två spolningar och ögondroppar + en speciell kräm och antiinflammatoriskt. Nu tittar hon med dom, även fast det fortfarande rinner lite. 
 
Tränat nästan varje kväll med killarna löst. Allt bara förbättras, extra mycket med Bossen och Larsse. Larsse har nu tagit 9 steg på bakbenen som mest, och han bär upp sej sååå bra! Ska be någon fota honom snart då han är grymt snygg. Inget dåligt för en 19åring med dålig kondis! ;)
 
Bossen gör sånna framsteg så jag vet inte vad ja ska ta mej till! Han lärde sej igår att buga själv, vilket han gör utan problem! (för Larsse tog det 3 år innan han lärde sej det...) Och så prövade jag att stå brevid våran pall som är i hagen (ca 80cm hög...) och prövade be honom ställa sej på den. Trodde verkligen inte att jag skulle få en reaktion då vi bara prövat att ställa sej på små plankor. Så ja, han ställde sej på den, och jag stog som ett frågetecken. Han är verkligen 100% unik, ALDRIG mött en häst med sådan arbetsvilja och glädje. 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo