» Promenad med Bossen

Red Z lite innan jag gick på en promenad med Bossen. Gick helt ok, hon va lite småjobbig och inte superarbetsvänlig, men hon mjuknade till slutet. 
Tog in Bossen och borstade lite. Han va så duktig min fina kille. Otroligt igentligen att jag gillar honom så mycket på så kort tid. Tog bort massor hår under magen på honom, villket han inte gillar. Men annars gick det super. Skulle ta ut honom till hagen igen, men tog honom på en spontan promenad i stället. Hans första promenad själv. Gick så bra. Först stog han och skrek lite, ville att dom andra hästarna skulle följa med honom. Gick runt lite överallt, med massor läskiga saker som han inte brydde sej om. Det visade sej även att isen borta i sjön har smällt helt och hållet. YAH! Bossen fick alltså träffa vatten i en sjö för första gången. Van va lite rädd för vågorna men oj va duktig han va! 
Han fick låna Z grimma när jag tog in honom haha! Den blåa är Larsses i stl shettis, med 2 extrahål. Ändå lite förstor haha :s <3
  

  
Förlåt för den dåliga första bilden, med är svårt att ta sammtidigt. Där gör han ett upphopp i allfall, och på andra hoppar han en bank! Duktigaste killen. 
  


Julia
28 April, 2013 - 23:19 / BLOGG: http://ponnytokar.blogg.se

Vad roligt att det gick bra, super söta shettis!! :)

Svar: Jadå! :D Tack så jättemycket! <3
Agnes Johansson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo