» Perfekt dag!

Jo det är ända jag kan säga om denna dagen haha! Gick ut tidigt på morgonen och Tove och jag gick ut på en helt underbar promenad i vårsolen. Vi gick ner till vattnet, Fighter var liiiivrädd för vattnet (eller för isen mera) och vääägrade gå i närheten av det. Bossen bara: Jaha va kul, och gick ner direkt. Utan problem. Mina fina.<3 Men promenaden va helt galet mysig. Tove och jag ska göra om det imorgon! 
   
Sedan va Sara och Camilla här för att titta på Bosse. Har dock glömt att säga att Saga brunstar, och Bossen tror ju fortfarande att han är hinst, och han har jagat henne sedan efter middagen. Eller hon har lockat honom efter sej. ååhh det är sp pinsamt. Han typ "rider" på henne hela tiden, men är så liten att han inte kommer halvvägs... haha killen..
Foto: Camilla Davidsson 

Efter att Sara och Camilla hade åkt hem tog ja in Z och hoppade lite. Eller det blev mer en dressyrlektion, kämpade med balans i galoppen, och i slutet gick så galet braaaa! Hon gick i form hela tiden..<3 Tilda kom med  Turid och gjorde mej sällskap. Oj, jag red nog hur länge som hälst haha! Hon är btw jättemycket bättre i benet nu! Så sköönt.  Efter det fick jag rida Turid efter! Första gången! Va lite nervööös haha. Men det gick superbra, hon är en rolig häst! I början va hon väldigt stel, hon har ju inte gått i form på ett tag, men en stund senare gick hon i form i alla gångarter. Hoppade henne lite t.o.m, *stolt*. I slutet red vi två på Turid, haha jag kvävde Tilda heheh. Sist mockade jag + gjorde i årdning hö, och solen bara skeen. Älskar.<3
Dagens outfit! Älskaar, men det skulle sitta bra med ett brunt HVPolo/schockemöhle schabrak och ett strasspannband! :D 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo